Over

TP2B 2024

Vorig jaar lanceerden we TP2B om met een klepper onze bestuurstermijn in Jeugdhuis De Plekke te beëindigen. Met pijn in het hart is de ontbinding een feit geworden en vonden we geen opvolging om Bissegem toch nog een jeugdhuis te geven.

Maar je weet wat ze zeggen: elk einde is een nieuw begin! TP2B 2023 was een succes waar wij als jonge jeugdhuis vrijwilligers alleen maar van konden dromen. Daarom besloten we om hiervan toch het jaarlijks festival te maken waar Bissegem al die tijd al op wachtte! We richtten vzw De Skelpe op met het idee om opnieuw een fantastisch weekend in elkaar te boksen met hetzelfde jong en oud concept, dit op 9, 10 en 11 augustus 2024.

TP2B is een gratis 3-daags festival in de Bissegemse velden bij OC De Troubadour. We voorzien een breed assortiment aan live muziek en dj’s om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Vrijdagavond focussen we op ‘de jeugd’ met een mix van lokale DJ’s.

Op zaterdag trekken we het festival over een andere boeg. Een gezapige namiddag met een stevige line-up in de genres balkan, jazz, blues, Spaans, noem maar op! Hier focussen we uiteraard ook niet enkel op de jeugd maar schuiven we ons doelpubliek op naar families, weg muziekliefhebbers en sfeermakers van alle leeftijden.

Na een zware 2-daagse sluiten we de zondag af met enkele aperitiefconcerten in onze gezellige zomerbar waar we uiteraard ook wat kinderanimatie voorzien.